La falla de la Plaça va celebrar el dissabte al matí una jornada culinària, on el plat estrella va ser el Rossejat. Als peus de la Torre es van congregar al voltant de 300 persones per a gaudir d’aquest esdeveniment en el qual es posava en valor el plat més representatiu de la cuina torrentina.
La comissió de la Plaça va cuinar 24 cassoles perquè el públic pogués degustar el tradicional Rossejat. A més, es van presentar 10 cassoles de persones externes que van voler sumar-se a la iniciativa i que van rebre uns premis aleatoris oferts pels patrocinadors de l’esdeveniment. En definitiva, un matí que va ser tot un èxit de participació i que, a més, va aconseguir superar a l’edició de l’any passat.
Entre les activitats, també es va realitzar una demostració culinària de la mà del cuiner Manolo Carratalá. Els assistents també van poder divertir-se amb activitats musicals, com l’actuació de Kangoo Fitness o la música del tabal i la dolçaina. L’alcalde Jesús Ros i el regidor de Falles, Pascual Martínez, van acompanyar a les falleres majors de la falla organitzadora, Pepa Mora Puig i Lucia Mora Cano, i a les falleres majors de Torrent, Alicia Pallardó Benavent i Sandra Peris Embuena, que no van faltar a la cita.