Miguel Guillot, President de La Seu-Xerea-El Mercat

0
328

Després de la Junta General Extraordinària de Presidents celebrada el dimecres 10 maig, ha sigut anomenat President de l’Agrupació de Falles La Seu-Xerea-El Mercat, Miguel Guillot Martínez.

Miguel Guillot és empresari del sector hostaler i, anteriorment, va presidir durant 9 anys la seua comissió de la Falla Plaça Lope de Vega, i en l’actualitat exercia com a adjunt a la Presidència de l’Agrupació La Seu-Xerea-El Mercat i com Delegat de Protocol de la Interagrupació de Falles.

Cal destacar que Miguel Guillot està en possessió de la insígnia d’or de la seua comissió de la Falla Plaça Lope de Vega, i del Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants de Junta Central Fallera. A més, ha sigut jurat per a triar Fallera Major de València i jurat per a triar Cort d’Honor de la Fallera Major de València.

Guillot ha agraït la gran labor realitzada per la seua predecessora, Amparo Chova, així com la confiança rebuda pels Presidents del sector/agrupación. En els pròxims dies anunciarà els noms dels components de la seua junta directiva.