Torna a animar amb la teua falla en el Marató 2018

0
659

Running Faller per a unir les Falles i el running en el Marató Valencia 2018

Un any més, com ja va succeir en la Mitja Marató 2018, la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, juntament amb la Junta Central Fallera de València, tornen a posar en marxa el Running Faller.

Esta acció està dirigida a totes les falles de la ciutat del Running i oferix, una edició més, dos opcions de participació: córrer o animar.

Corre per la teua falla

Tots els participants de la Marató, que se celebra el pròxim 2 de desembre, tenen l’opció d’inscriure’s com a corredors de les diferents comissions censades de la Junta Central Fallera de València (compatible amb el seu club). Tots tindran una classificació independent, amb trofeu per al vencedor masculí i femení, i també un premi dotat en 500 € per a la comissió amb més corredors i corredores arribats a meta.

Anima amb la teua falla

De la mateixa manera, les comissions de la Junta Central Fallera (JCF) podran eixir a animar durant les millors mitja marató i marató d’Espanya amb la modalitat “Anima la teua falla”. Les falles de la ciutat de València s’instal·laran en un dels nombrosos punts d’animació i tindran la possibilitat d’optar a quatre premis de 500 € (retencions incloses) en les categories següents:

Animació més enèrgica
Més fallers animant
Animació més original
Major participació de la comissió infantil

Els interessats a participar en l’animació de la Mitja Marató i/o Marató València hauran de sol·licitar un punt d’animació al correu: produccion@maratonvalencia.com facilitant les següents dades: nom del col·lectiu, nom del responsable, e-mail, telèfon, prova en la qual desitgen animar (mitja marató, marató o ambdues) i ubicació preferida.

Un consum de 1.200 euros en llum gratis amb EDP

Una de les novetats d’enguany és la categoria “Animació més enèrgica”, la qual va de la mà de la firma energètica EDP, patrocinadora de les dos proves. La comissió guanyadora podrà beneficiar-se d’un descompte en el consum de 1.200 € en les seues factures de llum l’any següent de canviar-se a EDP.

Perquè els corredors puguen participar en la modalitat “Corre per la teua falla” han d’haver notificat el nom de la comissió fallera i del club en el moment de la seua inscripció. Si ja està inscrit i no s’ha apuntat com a faller censat de JCF, pot enviar un correu electrònic a info@valenciaciudaddelrunning.com abans del 8 d’octubre, per a afegir la comissió fallera juntament amb el seu club en la inscripció.

La data límit per a inscriure’s a la Marató (2/12/2018) serà el 28 de novembre.

Troba més informació en www.valenciaciudaddelrunning.com