Mistral Murta celebra Sant Joan amb una exhibició de Street Workout, paelles i una festa hawaiana

0
741

L’Associació Cultural Falla Frederic Mistral Murta celebra el pròxim dissabte 17 de juny la seua festa de Sant Joan amb activitats de tot tipus, entre les quals destaca una exhibició de Street Workout, un moviment esportiu que es basa en l’entrenament en el carrer, generalment en parcs i espais públics usant el propi cos i l’entorn. Així, el grup wolfpack, en el qual participen alguns dels millors esportistes d’Espanya de Street Workout, oferirà a les 18h una mostra de què és este peculiar esport.

A més, durant tot el dia es realitzaran activitats per a totes les edats que començaran a les 11h amb uns inflables d’aigua per a la comissió infantil. Al llarg del matí es farà el ja tradicional Quint i Tapa, amb montaditos i racions de tot tipus, unes paelles per a l’hora de dinar així com una “Clotxin Hour”, en la qual la falla oferirà aquestes racions a uns preus populars.

Per la seua banda, la comissió infantil tindrà també tot tipus de jocs que organitzaran les delegades infantils, entre els quals es troba una espectacular gimcana plena de divertides proves que ja han preparat per a esta jornada.

Per a finalitzar la festa de Sant Joan 2017 la comissió posarà a la disposició de tots els assistents a partir de les 20h entrepans de diferents tipus: truita, embotit, pisto, etc. A més, per a finalitzar la festa de Sant Joan hi haurà a partir de les 23h una festa hawaiana i una gran discomòbil perquè majors i xiquets gaudisquen de les últimes hores del dissabte.