Paco Torres presenta el ninot temàtic per al València CF – Athletic Club

0
93

La iniciativa ‘Sempre Falles’ cerca promocionar la marca València mitjançant el suport a les Falles i donar visibilitat al treball del gremi d’artistes fallers, un dels col·lectius més castigats per la crisi del COVID-19, lliurant ninots com a obsequi als rivals que visiten el Camp de Mestalla. En aquesta ocasió l’obra l’ha creada l’artista Paco Torres, del Gremi de València.

El ninot es titula ‘Tornem a Mestalla’. Representa un avi i el seu nét, que tornen al Camp de Mestalla a gaudir de l’equip dels seus amors després de la difícil situació viscuda per la COVID-19. El iaio es mostra orgullós de tornar a gaudir d’una vesprada de futbol amb el seu nét. I aquest està felicíssim de gaudir del seu esport favorit amb el seu iaio. A més, sent la il·lusió de veure guanyar al seu equip i el somriure del seu iaio després de tant temps sense poder abraçar-ho. 

La iniciativa ‘Sempre Falles’, conjunta amb l’Ajuntament de València, s’emmarca dins de la campanya ‘Sempre València’, posada en marxa per part del club amb l’objectiu de donar suport a la societat valenciana des d’un punt de vista sanitari, econòmic i social.