Paiporta restringeix el llançament de petards en les zones de jocs infantils

0
494

L’Ajuntament de Paiporta ha fet públic els últims dies el ban especial de Falles, en què es regulen els esdeveniments, horaris i permisos especials per a comissions falleres i ciutadania en general. Per primera vegada, s’especifica en el document la prohibició de llançar petards en les zones de joc infantil. Aquestes zones s’han senyalitzat in situ i, tal com dicta el ban, la Policia Local decomissarà i denunciarà “amb tot rigor a les persones infractores d’aquesta disposició”.

Aquesta mesura s’ha adoptat davant les queixes continuades en anys anteriors de mares i pares de xiquets i xiquetes menudes, i “amb l’objectiu de fer compatible el dret d’aquelles persones que volen celebrar les festes falleres, amb el d’aquelles que volen gaudir de les zones de jocs infantils amb total seguretat i tranquil·litat”, ha explicat l’alcaldessa, Isabel Martín.

El ban, que està accessible a la pàgina web municipal, també regula actes lúdics i festius, horaris especials, execució d’obres, talls de carrers, cercaviles i desfilades, i ocupacions de la via pública i normes especials de trànsit i circulació.