Paula Gómez-Mansilla Artés Fallera Major Infantil 2018 de Plaça d’Espanya

0
190

La Falla Plaza d’Espanya, en la Junta General del 15 de setembre, va nomenar com a Fallera Major Infantil per a l’exercici 2017-2018 a la xiqueta Paula Gómez-Mansilla Artés, qui compartirà el seu regnat amb el President Infantil Cristian Barcenilla Pinto.

Paula Gómez-Mansilla Artés és una xiqueta encantadora, molt simpàtica i estudiosa, de 9 anys, que estudia en les Escolàpies. Però sobretot ens confessa que li “agraden molt les falles”, a les quals qualifica com a “fantàstiques”, i que li cap a molta il·lusió ser fallera major infantil, igual que als seus pares que són molt fallers. Entre els seus actes favorits destaca l’ofrena i la presentació, encara que li encanta tirar petards. Li agraden les pel·lícules dels Minions, i el seu temps lliure ho dedica a jugar amb les seues amigues, patinar, cantar i ballar les cançons de Luis Fonsi i Enrique Iglesias, entre altres cantants, que li agraden molt. Desitja “passar-ho genial i gaudir molt enguany” amb tota la comissió infantil, i estem segurs que així serà.

La notícia de la seua elecció ha sigut molt bé acollida per tota la comissió, que li desitja les millors enhorabones per al seu regnat. En el moment de la seua elecció estava acompanyada pels seus pares i tota la comissió, que li van manifestar el seu afecte, així com les falleres majors de l’exercici anterior i present, les quals li van desitjar que gaudira de tots els actes d’enguany.