Pròxima destinació de les candidates: Lisboa

0
185

Aquest matí s’han presentat les Convivències de les Candidates al títol de Bellesa del Foc d’Alacant i les seues Dames d’Honor de 2017 que se celebraran enguany a Lisboa, els dies 28, 28 i 30 d’abril. L’acte s’ha celebrat en la sala de premsa de la Volvo Ocean Race i han assistit Gabriel Echávarri, alcalde d’Alacant; César Sánchez, president de la Diputació d’Alacant; Manuel Jiménez, president de la Federació de les Fogueres de Sant Joan; Antonio Bolaños, director de la Volvo Ocean Race i Ana Belén Castelló (Bellesa del Foc 2016).

El president de la Federació, Manolo Jiménez ha explicat el pla de ruta que es durà a terme durant la promoció a Lisboa. Jiménez ha confirmat que la Plantà del monument, tindrà lloc el dia 27 d’abril en la Plaça del Rossio, igual que la inauguració del Punt d’Informació Turística. I a partir del dia 28, ja amb la presència de les candidates, es duran a terme diferents activitats per a promocionar la festa de Fogueres. La comitiva alacantina posarà rumb de nou cap a Alacant el dia 30 a la vesprada.

La finalitat d’aquest viatge és la convivència entre les candidates adultes i el jurat, responsable de triar a la qual serà la pròxima Bellesa del Foc i les seues Dames d’Honor 2017. A més, uns altres dels objectius principals pels quals la comitiva es trasllada a Lisboa són els de promocionar la festa de les Fogueres de Sant Joan i a través d’ella, totes les festes de la província; donar a conèixer turísticament la ciutat d’Alacant i la Costablanca; comunicar l’existència de la connexió aèria, Lisboa-Alacant; generar sinergies entre l’empresariat alacantí-lisboeta i afavorir la trobada entre les entitats turístiques de tots dos destinacions.

L’operació #Lisbocante s’ha pogut dur a terme gràcies als patrocinadors i col·laboradors com són Mahou; la Cambra de Comerç d’Alacant; l’Oficina Espanyola de Turisme a Lisboa; l’Ambaixada Espanyola a Portugal; l’Agència Valenciana de Turisme; Volvo Ocean Race; TAP Portugal; Visit Portugal; Vectalia i AENA.