Regne de València – Císcar fitxa a Marina Puche i Fer Marzo

0
33

La Falla Regne de València – Císcar té el plaer d’anunciar els fitxatges de Marina Puche i Fer Marzo per als seus monuments infantil i gran de les falles 2018.

Artista de contrastat prestigi, Marina Puche pertany a una de les sagues familiars més aclamades del cap i casal. El fitxatge de Marina Puche es convertix a més en un dels retorns més esperats per a les falles 2018 en la capital del Túria. Per a la comissió del Pla del Remei-Gran via suposa un pas important el poder comptar amb una artista que destaca per la qualitat i la cura de tots els seus treballs.

Pel que fa al monument gran, Fer Marzo serà l’encarregat de realitzar la falla per a l’exercici 2018. Artista jove i amb gran projecció, Fer Març es va formar en el taller de Miguel Santaeulalia, prenent l’alternativa fa dos anys en la ciutat de València.

La falla Regne de València – Císcar vol mostrar la seua satisfacció i confiança en dos artistes que segur aportaran compromís i dedicació en la demarcació de l’Eixample.

Finalment, la comissió vol agrair el treball i l’esforç de l’artista Carlos Carsí, autor del monument gran i infantil els dos últims exercicis amb la nostra comissió, collint grans resultats en ambdós monuments.