Santi Bertomeu, Tallarina y Jose Coll en les nits de falles de Els Barris de Turís

0
644

L’orquestra Titanic i els espectacles pirotècnics completen el cartell nocturn de la comissió per a l’última setmana de març

La Falla Els Barris de Torís ha fet pública la seua aposta per a les nits de falles de la localitat, que se celebraren del 28 al 31 de març. Un cartell que inclou noms coneguts i arreplega l’aposta de la comissió per promoure una programació diferent cada any incloent els elements que ja són tradició.

Com és habitual, la discomóvil de J&J en el casal marcarà l’inici de les festes el dijous de la plantà. La nit següent, després del tradicional Correfocs, el dj Jose Coll farà les delícies dels amants del remember amb una sessió que repassarà els millors temes dels 90. El cartell més complet li ho porta el dissabte, quan l’orquestra Titanic, el reconegut dj Santi Bertomeu i els xics de Tallarina, compartiran escenari a peu de falla per a oferir un espectacle que es prolongarà fins a altes hores de la matinada. Com a avantsala, al caient de la mitjanit, Pirotècnia Torís oferirà la ‘Nit del Foc’ de Els Barris en la demarcació de la comissió més longeva de la localitat.