Sopar de Gala de l’Agrupació de Falles Olivereta

0
268

El sopar de gala de l’Agrupació de Falles Olivereta és un dels esdeveniments més esperats pels membre de l’agrupació de tot l’any.

A este sopar es donen cita multitud de fallers i falleres de les comissions que presencien el lliurament dels premis i guardons de tot un any d’activitats.

El sopar que va tindre lloc als Salons Rosinya de la ciutat de València va començar puntualment; cap a les onze de la nit, es van començar a donar els premis a les comissions en les diferents activitats esportives i artístiques.

El President de l’Agrupació, en un senzill discurs, va recodar el gran triomf que per a la Festa suposa el reconeixement com a patrimoni immaterial de la humanitat i va encoratjar els fallers i falleres a treballar de valent per a enaltir la nostra festa més singular.

A la gala, també es va fer homenatge a Núria Olivares Robledo, cort d’honor de la Fallera Major Infantil de València 2017 i que va rebre el bunyol d’Argent de l’Agrupació sota l’atenta mirada de familiars i fallers.

L’acte va acabar al voltant de la mitjanit i ara ja amb els ulls posats en la propera exposició d’esbossos d’ací a pocs dies.