Sueca-Literat Azorín fitxa a Vicente Llácer

0
243

La Comissió de Sueca-Literat Azorín anuncia la contractació de l’artista faller Vicente Llácer Rodrigo per a realitzar la falla gran de l’any 2018 amb un gran equip de col·laboradors, en el disseny José Luis Santés, en pintura Toni López i en el guió Juanjo García, entre molts altres.

L’artista, que prepara la seua volta a Especial, arriba a la falla Sueca després de dos anys sense plantar en la màxima categoria, en la qual realitzarà la seua desena falla dins de la Secció, amb aires i il·lusions renovades per ambdues parts per a tornar a l’elit de la categoria d’or.

Si alguna característica defineix als fallers i a la comissió de Sueca, és el caràcter monumentalista, la passió per la falla, així com l’esforç i treball per continuar any rere any plantant grans obres, fets que han portat a contractar a un artista de primer nivell.

Vicente Llácer ha aconseguit en les 5 falles que ha realitzat en 2017 sis Primers Premis: el Primer Premi de la secció 1ªA, per a la falla Gravador Esteve, el Primer Premi de Secció i Primer Premi d’Enginy i Gràcia en la secció 1ªB, per a la falla Duc de Gaeta, ambdues de València i altres tres Primers en la falla Trinquet de Manises, falla El Rabal de Catarroja i falla El Bressol del Moble a Sedaví.

Un gran equip per ambdues parts, un artista consagrat en el món faller i amb unes ganes immenses de tornar a la Secció Especial, un premi amarg en 2017 per a la comissió, fan que arribe a Sueca-Literat Azorín amb un projecte en el qual aspirarà i posarà totes les forces per a lluitar per aconseguir el màxim guardó.

Així mateix, com ja es va anunciar, Javier Álvarez-Sala Salines, per decisió pròpia de l’artista, acaba un cicle de dos anys. La Comissió li desitja la major de les sorts en els projectes futurs, al que deixen la porta oberta per a tornar a trobar-se.

Amb el fitxatge de l’actual guanyador de la secció de plata, Russafa i la falla Sueca seran, una vegada més, visita obligada per a tots els amants de la falla en les pròximes festes josefines.