Torrent exalta a les seues Falleres Majors 2017

0
265

Torrent es troba immersa totalment en el cicle faller.

Aquest cap de setmana, la capital de l’Horta Sud ha exaltat a les quals ja són les Falleres Majors de la ciutat de 2017, Carmen Sirvent Garrigues i Paula Giménez Vilanova.

L’Auditori ha sigut un any més l’escenari per a aquest acte ple d’emoció i sentiment: el dissabte a la nit en l’exaltació de Carmen i el diumenge a la vesprada en el torn de Paula.

Dos espectacles plens de música, tradició i colors havien sigut preparats per la Junta Local Fallera de Torrent per a presentar al món faller torrentí a les seues màximes representants i a les seues Corts d’Honor.

A les 21:30 hores del dissabte començava la recepció d’autoritats i convidats, entre les quals es trobava la Fallera Major de València 2017 Raquel Alario Bernabé, donant començament l’acte d’exaltació a les 22:00 hores.

El diumenge la recepció era a les 17:30 hores i l’acte començava a les 18:00 hores. Clara Mª Parell Pérez, Fallera Major Infantil de València 2017, va voler acompanyar a Paula en el seu moment.

L’acte va congregar a les 29 comissions falleres de la ciutat, el món associatiu, partits polítics, juntes locals d’altres localitats, i familiars i amics que van acompanyar a Carmen, Paula i les seues respectives Corts d’Honor en la seua posada de llarg com a màximes representants de les Falles de Torrent.