Torrent inicia una campanya per a regalar falles per Nadal

0
250

“Esta Navidad si fallas, aciertas”, aquest és l’eslògan de la campanya de comerç 100% local que les falles de Torrent posen en marxa per a fomentar el comerç torrentí i dinamitzar les rebaixes del sector de la indumentària i de regal faller en època de Black Friday i de les compres de Nadal.

La campanya consisteix en el disseny de 10 Print Arts, creats per il·lustradors torrentins, on es mostren diferents vessants de la festa i racons de la ciutat que es podran adquirir en les empreses d’indumentària i de regal faller. Les creacions mostren: valencianes, falleres, el moment de vestir-se per a la presentació, el barri de la Cotxera, fantasia en el Vedat, o fins i tot els Sants de la Pedra, patrons de la ciutat. Estils per a tots els gustos que es podran adquirir amb una emmarcat, també fabricat a la ciutat.

Sota el logotip Save the falles, aquesta iniciativa també comptarà amb tres dissenys diferents de tasses de desdejuni, que transmeten un missatge positiu davant la pandèmia i que amb toc d’humor seran el regal perfecte per a detalls de Nadal o de regal d’amic invisible. Amb això, la nòmina de dissenyadors de primer nivell és: Alberto Silla, Gio, Eugenio Simó, Juanjo Gasull, Amparo Requena, Adrián Herreros, Raquel Puchades, José Luis Campillo, Ariadna González (Cap de Suro) i Ana Hernández.

Des del col·lectiu faller de Torrent consideren que és el moment de donar suport a aquestes empreses que s’han quedat fora del pla de xoc que van elaborar juntament amb l’ajuntament i que arreplegava una subvenció finalista centrada en els artistes fallers, músics, floristes, pirotècnics i impremtes del llibret.

Així, l’objectiu és generar sinergies de col·laboració entre diferents col·lectius vinculats a les falles, de manera que les tasses i els Print Art es vendran només a les tendes adherides a la campanya. Els comerços d’Indumentària són: Sendra. Sergio Esteve Essència Valenciana. A l’Antiga. 25 Agulles. SC Indumentària. Seda Indumentària i Dissenys Fina Puig. Per part seua, els comerços de regal faller adherits i fabricador de les tasses són: Aldiesport. Fútil i L’insegnier. La idea és moure al públic faller i que visiten els comerços per a veure en primera persona les ofertes en les respectives botigues, que en el cas de la indumentària arriben fins a un 60 i 70% de descompte.