Torrent se suma a la campanya per a fomentar el reciclatge de vidre en Falles

0
647

Educadors ambientals visitaran casals per a informar sobre la importància del reciclatge i els seus beneficis per al medi ambient
L’Ajuntament de Torrent, al costat de la Generalitat Valenciana i l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d’envasos de vidre, Ecovidrio, han posat en marxa la campanya “Recicla Vidre” per a la promoció del reciclatge d’envasos de vidre durant les Falles 2019.

“La iniciativa pretén conscienciar als ciutadans de Torrent, i especialment als fallers, sobre la importància de separar correctament els residus d’envasos de vidre durant el transcurs de les festes”, ha assenyalat la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat. Per a això, es retolaran els contenidors de vidre pròxims als casals per a donar-li visibilitat a la campanya i es depositaran contenidors en els casals fallers. A més, educadors ambientals visitaran els casals per a informar sobre la importància del reciclatge dels envasos de vidre i els beneficis que això reporta al medi ambient i a la societat.

“Recicla Vidre” compta amb el suport de la Generalitat Valenciana, que juntament amb Ecovidrio aposten per col·laborar amb els fallers per a millorar la sostenibilitat de les festes i que siguen més respectuoses amb el medi ambient a través d’una correcta gestió dels residus d’envasos de vidre.