València celebra el Dia Internacional dels Museus

0
606

Del 15 al 19 de maig visita gratis els museus més rellevants de la ciutat.

El Museu Faller de València obri les seues portes oferint visites guiades i activitats culturals com una xarra-col·loqui.

Del 15 al 19 de maig, a les 12:00 hores, el Museu convida al públic a gaudir d’una visita guiada per la col·lecció de ninots indultats i cartells de Falles, a càrrec del personal del Museu. El dijous 18 de maig la visita serà a les 10:00 hores i a les 12:00 hores tindrà lloc una visita guiada especial per al col·lectiu de refugiats, en col·laboració amb la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR). Serà la vesprada del dijous dia 18, a les 19:00 hores, quan tindrà lloc el col·loqui sobre la falla de Accem (ONG de suport a refugiats, migrants i persones en risc d’exclusió social), en la Sala Multiusos de Junta Central Fallera.

Un altre Museu de les nostres festes que obri les seues portes en aquesta celebració és el Museu de la Setmana Santa Marinera de València.

El 16 de maig, a les 18:00 hores, tindrà lloc una xarrada sobre la restauració de les imatges processionals del Museu, a càrrec de l’empresa de restauració Trestaller.

Del 17 al 19 de maig, a les 18:00 hores, oferirà visites guiades sota el lema “El concepte de refugi en la iconografia religiosa de la Setmana Santa Marinera” a càrrec de María José Fabiá, membre de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València.

I el 18 de maig, de 10:00 a 19:00 hores, podrà visitar-se l’exposició de fotografies sobre la situació dels refugiats.

La pròxima festivitat gran que se celebrarà a València és la del Corpus i quin millor forma de donar-li la benvinguda que aprofitant les visites guiades que s’ofereixen, del 16 al 19 de maig, a les 12:00 hores, a càrrec del personal del Museu.

El 17 de maig, a les 18:00 hores, podràs conèixer com ha sigut el procés de restauració de les roques del Corpus dut a terme pel restaurador de l’Institut de Restauració del patrimoni de la Universitat Politècnica de València, Antonio Colomina.

Aprofita la infinitat de propostes d’oci culturals i visita els Museus de les Festes de la ciutat de València.