“VEJAZZ”, el primer festival de música i artesania que es realitzarà a Torrent

0
410
Cartel Publicitario del festival de música "Vejazz"- Fuente: Ayuntamiento de Torrent

En la vesprada d’aquest dissabte 23 d’octubre es durà a terme el festival de música jazz en directe, al costat d’un mercat de productes artesans locals en un entorn natural a partir de les 18.30 hores de la vesprà, al carrer Font de Sant Lluís número 4, al costat de la seu de l’associació.

Això serà possible gràcies a la gestió tant de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Torrent, com per la col·laboració de l’Associació de Veïns del Vedat. Ara bé, el “Vejazz” inicia aquesta marxa amb una primera edició en la qual els veïns del Vedat han posat gran il·lusió, amb la intenció de fer possible una trobada cultural en un entorn natural, on tots els assistents gaudeixin de la música de jazz en directe i del bon fer dels artesans que seran presents en aquesta mostra.

El festival Vejazz comptarà amb els concerts de jazz de Baptiste Bailly Trio, Prisma Trio i María Gil i Joan Soler, a més de presentar una fira d’artesania i un espai d’esbarjo per a oferir menjar i beguda, en un esdeveniment gratuït i per a tots els públics que s’instal·larà demà, dia 23 d’octubre.