VIII Mercat Medieval Solidari Falla Náquera Lauri Volpi

0
673

La Falla Náquera-Lauri Volpi organitza durant els dies 6 i 7 d’octubre, dins del seu projecte solidari “SOM UN POC MÉS” i davall el lema “Ara més que mai”, el seu VIII Mercat Medieval Solidari a favor de la lluita contra el Càncer.

El Mercat s’instal·larà en els carrers Lauri Volpi, Serra i Náquera, i la comissió pretén arreplegar fons per a la Junta Associada Provincial de València, a través de la seua Junta Local de Burjassot de l’AECC.

Seran dos dies plens d’activitats, tant lúdiques, culturals com gastronòmiques: artesania, rastell, tómbola, productes típics valencians, llibreria, basar, jogueteria, rostes, bocatería , batuts , creps , pernil , formatge, paelles, cocktelería, cafeteria, colpets, música en directe, playbacks, balls de saló, concerts, etc.

TOT A PREUS POPULARS: Realitzat per components de la Comissió, junt amb els quals col·laboraran desinteressadament gran quantitat de comerços, empreses, músics, artistes i persones anònimes que s’han sumat a la causa.

A més durant els dos dies estaran presents membres de l’Associació KANGUROS LV, els que donaran informació i arreplegaran aliments no peribles.