Vols ser un dels redactors del llibre del patrimoni de JCF?

0
237

JCF llança el concurs #FestaSentits vía Twitter amb el que podràs ser un dels redactors del nou llibre del patrimoni que anem a editar els pròxims mesos.

Vols participar en la “Festa dels Sentits” i ser protagonista del Llibre del Patrimoni 2017 de la Junta Central Fallera?
Solament ens has d’explicar en 140 caràcters que et transmeten les falles a través de qualsevol dels cinc sentits, l’oïda, el tacte, el gust, la vista i olfacte.
Els sentits van ser el centre de la campanya de comunicació triada pels dissenyadors del cartell oficial de Falles 2017 i esta estructura serà la que vertebre el nou llibre de promoció multilingüe de la festa que ja està en marxa.
Utilitza en la xarxa social Twitter l’etiqueta corresponent a cadascun d’ells:
#FSOïda
#FSVista
#FSTacte
#FSGust
#FSOlfacte
junt amb un text relacionat amb la nostra festa i el sentit triat. Contesta a la pregunta ¿Què t’inspiren/transmet la festa de les falles a través dels teus sentits? Els participants hauran de transmetre-ho en 140 caràcters (inclòs l’etiqueta del sentit al que es referisquen).
Entre totes les frases (piulades) rebudes, triarem les millors per a publicar-les en el Llibre de Patrimoni, com a peu de foto.
Acceptarem les frases escrites en valencià, castellà i angles, i de fet es publicaran en tots tres idiomes amb el nom real de l’ autor/a (no l’usuari de twitter).
És un concurs obert a tot el públic.
El termini de recepció de piulades finalitzarà el 17 de setembre.

Recorda, les etiquetes oficials són:
HT general: #FestaSentits
Afegix el teu missatge amb l’etiqueta corresponent: #FSOïda #FSVista #FSTacte #FSGust #FSOlfacte