30º marcaran els termòmetre en l’inici de les falles 2020

0
651

València preveu màximes de 29° el diumenge i 24º el dissabte

Les temperatures aniran en ascens en tota la Comunitat Valenciana el primer cap de setmana faller. Tant és així, que els termòmetres podrien disparar-se fins als 30º durant la jornada de diumenge. Així ho ha previst l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

D’aquesta manera, la capital del Túria viurà hui la primera mascletà de les Falles 2019 amb màximes de fins a 22º graus. Temperatura que pujarà el dissabte als 24° i el diumenge fins als 29°.

De fet, Aemet preveu per a demà dissabte que les temperatures mínimes es mantinguen; mentre que les màximes vagen en ascens en els litorals de València i Castelló. Predominarà el cel poc nuvolós o buidat amb alguns intervals de núvols mitjans i alts a primeres hores. Respecte al vent serà de component oest fluix tendint a variable fluix, amb brises en el litoral.

Les temperatures màximes seguiran en ascens de forma generalitzada el diumenge. El cel es mantindrà poc nuvolós amb intervals de núvols alta i el vent bufarà de l’oest i sud-oest fluix a moderat.

Aquest divendres la pujada de les temperatures serà més acusada en el terç sud. El cel serà poc nuvolós o buidat amb intervals de núvols alts i el vent variable fluix, amb intervals de nord-oest moderat a l’interior nord de Castelló a primeres hores.