Amstel corona “Unes Falles de Categoria” complint el somni de la Falla Barraca-Espadán amb el lliurament del premi de 20.000€

0
211

Aquestes passades Falles, Amstel va impulsar per segon any consecutiu el premi Amstel “Unes Falles de Categoria”, del qual va eixir vencedora la comissió fallera Barraca- Espadán. Al llarg de l’exercici faller han gaudit de diferents fites incloses en el premi, tres premis com els tres colps de foc que caracteritzen a Amstel Or. Ara ha arribat el moment del lliurament del premi final.

D’aquesta forma, el pròxim dia 17 de desembre, els màxims representants de Barraca-Espadán visitaran la fàbrica de HEINEKEN Espanya a Quart de Poblet on podran conèixer de primera mà el procés d’elaboració de la cervesa i a un dels seus màxims exponents a la Comunitat Valenciana, el mestre cerveser Rafael Sánchez. A més, Barraca-Espadán serà la primera falla a tenir una cervesa pròpia, una edició especial de Asmtel Or inspirada en la seua comissió i que podran gaudir en exclusiva per a sentir-se encara més especials.

Així mateix, rebran la dotació econòmica de 20.000€ de Amstel per a fer realitat el projecte amb el qual la falla porta anys somiant i que van desenvolupar en la candidatura que els va valdre la consideració de ser “Una falla d’Especial” i gràcies al qual podran condicionar el seu casal faller.

• Què: Visita a fàbrica de Heneken a València i lliurament del premi econòmic “Unes Falles de Categoria” 2019

• Quan: 17 de desembre a les 12.45 hrs.

• On: Fàbrica Amstel- Heineken Espanya (Carretera Nacional III, km 343)

• Qui:
o Alejandro Rodríguez, Director Relacions Institucionals Llevant de HEINEKEN España
o Francisco Vidal, Gerent de la Fàbrica.
o Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva.
o Consuelo Llobell, Fallera Major de València 2020
o Ricardo Fernández, vicepresident de la Falla Barraca-Espadán.