Casa De La Dóna de Torrent presenta una programació de tallers gratuïts

0
383
Font: Casa De La Dona Torrent

Casa De La Dona de Torrent ha presentat la nova programació d’activitats per a l’últim trimestre de 2020 amb grans novetats. Els tallers començaran el pròxim 13 d’octubre, seran gratuïts i es realitzaran de manera presencial i a través d’una plataforma online. Per la seua part, les inscripcions poden tramitar-se a través de la web municipal en el següent enllaç: http://ow.ly/cfzy50bjelq. La regidora de l’àrea d’Igualtat, Marina Olivares, ha expressat que “des de Casa de la Dóna apostem en una programació dinàmica i variada que fomenti la participació de les dones, la nostra creativitat, la nostra autoestima; tot això, treballant per a aconseguir una societat igualitària en tots els aspectes.”

Dins de la programació, sota el títol “Cossos diversos i valents” es realitzarà una agenda esportiva amb diferents activitats pensades a enfortir-se i estar en forma. Alineació corporal i recuperació del sòl pèlvic, pilates per a embarassades, pilates postpart amb bebès, ioga i un taller de danses orientals són les propostes per a aquest trimestre que es podran seguir còmodament des de casa de manera online. Així, totes aquestes activitats tindran una primera sessió de forma presencial per a explicar el procediment d’accés a les classes.

D´altra banda, els tallers presencials es presenten amb el lema “Creatives, formant-se i transformat”, un grup d’activitats entre les quals es troba la classe de dibuix, jocs de taula moderns, taller de fotografia o el taller de punt de ganxo. Les amants de la literatura podran participar en el club de lectura contemporània, on debatran diferents obres i donaran la seva opinió sobre la lectura.

Finalment, l’oferta es completa amb un últim bloc: “Apoderades”. En aquest punt es realitzaran diferents activitats, també gratuïtes i presencials, que versaran sobre autoestima, autoatenció o creativitat.