Clara Mª Parejo Pérez i Raquel Alario Bernabé, Falleres Majors de València 2017

0
241
Raquel Alario y Clara Mª Parejo, FMV 2017

La crida més esperada pel món faller arribava a dos llars la vesprada del dilluns 10 d’octubre.

Després de la recepció dels membres dels jurats en el Saló de Vidre de l’Ajuntament de València, el secretari general de Junta Central Fallera arreplegava els sobres tancats que contenien les actes de nomenament de les Falleres Majors de València.

Com mana la tradició, ha sigut l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, la persona responsable de desvelar el nom de la xiqueta i la senyoreta que tindran el privilegi de representar a València i a les Falles durant tot un any.

La primera a rebre la notícia era Clara Mª Parejo Pérez, de la Falla Zapadores-Vicente Lleó (sector Quatre Carreres), qui trencava en crits d’alería i emoció a l’agafar el telèfon i saber que era anomenada Fallera Major Infantil de València 2017. Clara té 11 anys, és la mitjana de tres germans, i estudia 5t de Primària en el Col·legi Salesianos-San Juan Bosco.

Tot seguit, Ribó procedia a realitzar la segona i última crida. En esta ocasió, l’alegria botava en el domicili de la senyoreta Raquel Alario Bernabé, de la Falla Gran Via Ferran el Catòlic – Ángel Guimera (sector El Cavaller – Arrancapins).

Raquel té 23 anys i estudia un màster d’Enginyeria Industrial.

Les acabades d’anomenar Falleres Majors de València 2017 rebien en els seus llars les primeres visites oficials per part de la màxima autoritat municipal i un nombrós grup de la corporació municipal, els seus respectives Talls d’Honor, les FMV 2016 Alicia Moreno i Sofía Soler junt amb els seus Talls d’Honor, la directiva de JCF, mitjans de comunicació, fallers, amics i familiars.

El fi de festa tenia lloc en els respectius casals fallers de Clara Mª Parell i Raquel Alario.

Demà tindrà lloc la seua posada de llarg en l’Hemicicle de l’Ajuntament, i començaran a viure el son de ser les màximes representants de les Falles 2017 després de ser proclamades oficialment com a tal.

Enhorabona!