Coneix els pròxims actes fallers després de l’estiu

0
777

Junta Central Fallera ha informat dels principals actes i esdeveniments fallers que tindran lloc després de l’estiu. Destacar l’esdeveniment “Una Festa per a Tots” del 25 al 27 de setembre en l’Embull 2 del port. On podrem veure algunes maquetes i esbossos de les falles de la Secció Especial. Aqueix mateix cap de setmana, el 26 de setembre serà la imposició de bandes a les falleres majors de València i corts d’honor a l’Ajuntament.

A principis de novembre està previst que comencen les representacions del Concurs de teatre de JCF. A la fi de novembre tindrà lloc un acte commemoratiu de l’IV Aniversari de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. A continuació, detallem inscripcions i terminis per a concursos dels mesos de setembre, octubre i desembre.

SETEMBRE

Dimarts 1 de setembre: Lliurament d’obres participants en el concurs de fotografia en la seu de Junta Central Fallera. També podrem inscriure’ns en el torneig faller juvenil i infantil d’escacs en secretaria virtual.

El dilluns 7 de setembre comença la  lliga de padel de la JCF. El divendres d’aqueixa mateixa setmana podrem inscriure’ns en el concurs de teatre. El dissabte 12 de setembre es lliuraran els premis dels concursos de de la Cavalcada o Ninot de Secció.

Durant la segona quinzena del mes, el dijous 17 de setembre acabarà la inscripció en els campionats de truc, va dominar i parchís.

Uns dies més tard, el 21 de setembre, començarà la votació popular de vídeos per a triar al guanyador del concurs juvenil de influencers, la final del qual serà el 23 de setembre. També començarà el període d’inscripció en la marató fallera de futbolí infantil i juvenil en la secretaria virtual.

El dijous 24 de setembre serà la final del lliurament d’obres participants en el concurs de fotografia en la seu de la JCF. Aquest mateix dia proclamaran al guanyador del concurs infantil de influencers en la seu de JCF.

El divendres, 25 de setembre acaba el pla d’inscripció en el torneig faller infantil i juvenil d’escacs en secretaria virtual.

OCTUBRE

Aquest mes d’octubre destaquem que del divendres 16 al diumenge 18 d’octubre tindrà lloc la festa de la Federació de Falles de Primera A en les Drassanes.

El divendres 2 d’octubre inauguren l’exposició del concurs de fotografia de la JCF i lliurament de premis en Nou Centre. Aqueix mateix cap de setmana, el diumenge té lloc el torneig faller infantil i juvenil d’escacs en el casal de la polifacètica falla Duc de Gaeta.

El dilluns 5 d’octubre comença la inscripció en la marató de futbolí en secretaria virtual. El dijous 8 d’octubre acaba el període d’inscripció de la marató fallera de futbolí infantil i juvenil en la secretaria virtual. El diumenge 11 d’octubre a Sueca té lloc la “Mostreta de teatre faller”.

El dimecres 14 d’octubre tindrà lloc el sorteig del calendari del concurs de teatre de la JCF. El dissabte d’aquesta setmana tindrà lloc la marató fallera de futbolí juvenil en el casal de Sagunt-Pare Urbano.

El diumenge 18 d’octubre ens traslladarem a Nou Centre per a clausurar l’exposició del concurs de fotografia de la JCF i lliurament de premis. Aqueix mateix dia se celebra la marató fallera de futbolí infantil en el casal de Sagunt-Pare Urbano.

El dijous 22 d’octubre tindrà lloc la final de la primera fase en els campionats de truc, va dominar i parchís. També acaba el període d’inscripció de la marató de futbolí en la secretaria virtual. Aquesta mateixa setmana, el diumenge tindrà lloc una marató de futbolí en el casal de Sagunt-Pare Urbano.

Per a acabar el mes, el dimecres 28 d’octubre serà la final del torneig de pilota valenciana de les juntes locals a Godelleta. Un dia més tard serà el sorteig de la segona fase dels campionats de dominó, parchís i del campionat de truc.

DECEMBRE

El dissabte 19 de desembre tindrà lloc la marató de truc Regne de València en Xativa.