Dolores Cortés es converteix en la nova guanyadora de “Una de Primera”

0
790
Font: IFEMA

Dolores Cortés es concerte en la guanyadora del premi “Una de Primera” que atorga la Federació de Falles de Primera A a una dona que destaque en l’àmbit del seu sector o labor, però que no tinga relació directa amb el món faller. Se cerca així, ressaltar la gran labor que realitzen les dones en cada camp de treball en el qual es troben. Per això, hem reconegut a investigadores, esportistes o músics, entre altres professionals.

La premiada, Dolores Cortés, és una dissenyadora amb una àmplia gamma de roba de bany que es troba disponible a la venda tant a les seues botigues com en els magatzems del Corte Inglés. A més, la castellonenca ha guanyat premis de moda molt importants com el Premi Nacional de Petita i mitjana empresa de la Indústria del Sector de la Moda.

D’aquesta manera, l’acte tindrà lloc el diumenge 12 de gener en la seu del Consell Regulador de Vins D.O. València a les 20.30 de la vesprada.

Aquest guardó reconeix la gran labor de les dones fora de l’àmbit i ambient faller. Amb això, es tracta de donar rellevància a dones valencianes destacades, donant més visibilitat als seus assoliments. A més, es tracta d’un dia festiu en el qual predomina la dona, amb la presència de les 13 falleres majors de les comissions que conformen la Federació, a més de la Fallera Major de València.