Fallers Pel Món suspén les Falles d’Ávila 2020

0
785

Després dels últims esdeveniments, Fallers Pel Món s’ha vist obligat a cancel·lar algunes de les activitats que tenien previstes per a aquest mes d’abril. Així ho han informat en les seues xarxes socials:

‘Des de Fallers Pel Món volem informar-vos que davant un “estat d’alarma” nacional declarada pel Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària pel COVID-19 i sent l’activitat programada per l’Associació per a el mes vinent d’abril en terres avileses, de caràcter festiu-cultural, avui dia la nostra preocupació per la realització d’aquesta activitat no és, ni molt menys, de primer ordre ni de primera necessitat, però…

Davant les sol·licituds d’informació que ens heu enviat a propòsit d’una eventual suspensió de la celebració de l’esdeveniment de Fallers Pel Món 2020, us informem que l’organització està en permanent contacte amb les autoritats municipals avaluant l’impacte del “coronavirus” a Àvila.

Atès que la celebració de l’esdeveniment està prevista per als dies 17, 18 i 19 d’abril i sent impossible determinar les circumstàncies que concorreran en aqueix moment, donat el canviant de la situació. De moment no ens han comunicat ni la seua suspensió ni el seu ajornament, decisió que no podem prendre de manera unilateral per part nostra, sense perjudici que més endavant puga acordar-se, en aquest cas us informaríem immediatament.

Arribat el moment, i pels motius de força major que tots sabem, l’esdeveniment haguera de suspendre’s en les dates previstes, la qual cosa és molt possible, us informem, tal com consta en la programació que us hem anat cursant que, l’organització cercarà una data alternativa per a la realització d’aquest, en principi mantenint la ciutat de destinació, i -en cas contrari- en terres valencianes; realitzant, #això sí, el major nombre d’activitats previstes en la programació inicial.

De tot això s’anirà informant els corresponents delegats de grup, els qui estem segurs us ho faran arribar.

No perquè us poseu en contacte a nivell particular amb l’organització podem donar-vos més informació, ja que manquem d’ella. Res més passada aquesta situació de “alarma” reprendrem el tema per a mantenir-vos informats de tot.

Novament us agraïm la col·laboració i comprensió davant aquesta situació que ens ha vingut i que en cap cas ningú pensava podia produir-se’.