La Falla Barri d’Onda signa un conveni de col.laboració amb l’empresa Auto-Real

0
306

La vesprada d’ahir es va dur a terme la signatura de l’acord aplegat per l’associació fallera i l’empresa Auto-Real per a que aquestes marques de cotxes siguen els cotxes oficials de la Falla Barri d’Onda 2017. L’acord aplegat inclou una exposició de dues cotxes, un de cada marca, al costat d’emplaçament del monument per a que els vianants puguen descobrir les últimes novetats de les escuderies, mes una representació i difusió de la marca per part del col.lectiu i els seus representants.

Gustavo Ruvio, Gerent de Auto -Real va manifestar que era una oportunitat per l’empresa per a donar-se a conèrxier com a concessionari oficial de la localitat i accentuar la posició de les marques Borriana a l’igual que la predisposició de l’empresa a l’atenció personalitzada a qualsevol persona interessada en l’adquisició d’un vehicle.

Per altra banda, Sergio Navarro, president econòmic de la falla, va declarar la satisfacció per l’acord aplegat i l’orgull que representa per a la comissió fallera que una empresa de l´automoció de les mes significatives de la província haja optat per l’esponsorització del seu monument, també va reiterar l’intenció del col.lectiu en la recerca de noves fórmules de finançament i posicionament a l’àmbit local i autonòmic per donar-li al col.lectiu un valor identitari que històricament ha atresorat.

Els vehicles estaran exposats a l’emplaçament de la falla des del 16 de març al 19, per a tota la gent que vullga conèixer les novetats de les marque Seat i Volkswagen.