La falla Sant Valerià acull el 30é concurs de PlayBacks infantils de Torrent

0
840

Les falles infantils de la ciutat van ser les protagonistes del millor espectacle infantil de Torrent. El concurs de playbacks de la ciutat complia en la present edició tres dècades i ho va fer amb un gran espectacle on els xiquets van ser els protagonistes. La falla Àngel de l’Alcasser va ser la guanyadora amb un musical basat en el mons dels unicorns ple de colors i de moltes sorpreses, mentre que en la modalitat tradicional va guanyar la falla Nicolau Andreu, amb una imitació de Jennifer Lopez. Per la seua banda, la falla Reina Sofia va guanyar el premi a la millor imitació en la modalitat d’Alaska, en homenatge al 30é aniversari del concurs.

La gran final es va celebrar a l’Auditori de Torrent, dins de les celebracions de les festes patronals. Els representants de la comissió i la fallera major infantil de Torrent de 2019 i la seua cort d’honor van fer entrega dels premis a tots els xiquets.

El concurs tenia una finalitat solidària, ja que per poder entrar a l’espectacle els fallers havien d’aportar un quilo d’aliments que aniran a Caritas, Sagrada Família. Per la seua, banda el grup PtracolShow, d’Adisto, van fer una demostració de ball amb un espectacle Cabaret, que forma part del curtmetratge “Plumas y Tacones” que estrenaren l’any passat. Com és tradicional els joves discapacitats de Torrent participen cada any per mostrar que en el món del ball i de la interpretació no hi ha barreres.  

Finalment, tots els xiquets participats van rebre un premi, de manera que la classificació final va ser:

Modalitat Alaska:
1 Falla Reina Sofia 
2 Lope de Rueda
3 Poble Nou

Modalitat Tradicional:
1 Falla Nicolau Andreu i Adjacents
2 Falla Cami Reial
3 Falla Antoni Pardo

Modalitat Musical:
1 Falla Ángel del Alcázar
2 Falla Antonio Pardo
3 Falla Lope de Rueda