La tradició dels Balls al Carrer continua present

0
628

Nuevo Centro va acollir l’obertura oficial de la mostra de balls que s’iniciarà a finals d’octubre

El passat 6 d’octubre, el centre comercial Nuevo Centro va presentar l’obertura oficial de la mostra de Balls al Carrer com a patrocinador oficial d’este concurs. D’esta manera, a partir de l’últim diumenge d’octubre, la tradició i la música estaran presents en els diferents carrers de València per anar escalfant motors per a les Falles 2019.

La Fallera Major de València, Rocío Gil, no va voler perdre’s un dels últims actes del seu regnat que en pocs dies finalitzarà. Així, va poder gaudir, junt al públic i la vicepresidenta de Cultura, d’una jornada plena d’alegria, on van participar l’Escola de Cant d’Estil de Junta Central Fallera, la falla Progrés-Teatre de la Marina, la comissió Ingeniero Vicente Pichó-Avenida Valladolid, la falla Ingeniero José Sirera-Pío IX i la comissió Borrull-Túria. A més, l’escola de Tabal i Dolçaina acompanyada per l’escola de Cant d’Estil de Junta Central Fallera van fer una mostra d’albaes, que va deixar al públic bocabadat.

La gran quantitat de gent, tant grans com menuts, que va assistir a l’acte són una mostra que els Balls al Carrer, malgrat la seua tradició, continuen més vius que mai dins del món faller.

Fotografia: Armando Romero