L’Associació Cultural Falla Vicente Mortes de Paterna lliura el Premi al Mèrit Faller de la Vila de Paterna en la seua segona edició

0
662

La nit del passat dissabte dia 8 de febrer, la comissió va celebrar el sopar de Gala dels seus Fallers d’Honor, on va reunir a una gran part dels seus integrants per acompanyar, tant als seus fallers i falleres d’honor, als quals se’ls va fer lliurament d’un xicotet obsequi. El lloc que va acollir esta II edició d’este guardó va ser la pròpia seu de l’associació. Les encarregades de presentar l’esdeveniment van ser el tàndem que formen, Lorena Ortega i María Medel, falleres de la comissió.

L’acte va estar presidit per les Falleres Majors de la Comissió, Elisabet Yerpes i Carla Garrido (FMI), els Presidents de la comissió Alfons Morcillo i Rubén García (Inf), així com per l’Alcalde de la Vila de Paterna, Juan Antonio Sagredo i per la Fallera Major de Paterna, Yaiza Villalón en representació de la Federació Junta Local Fallera de Paterna, aixina com la Fallera Major Infantil de Paterna, María Gimeno.

En el moment del lliurament, es va nomenar al jurat de la II edició del premi al mèrit faller i es va fer un repàs de totes les candidatures que han hagut en esta edició per obtindre el guardó, per acabar nomenant a la candidatura guanyadora, la qual, va recaure en la persona del president de la Federació Junta Local Fallera de Paterna i amic, En Gregorio Buendía i Ibáñez, Goyo com és conegut popularment en el món faller de Paterna.

En el moment del lliurament, tant el l’Alcalde, com la Fallera Major de Paterna van dedicar unes paraules, donant l’enhorabona a la comissió organitzadora de l’esdeveniment, animant-los a seguir amb esta iniciativa, per molts anys més, la qual, la va qualificar d’innovadora, així com al guanyador que es va alçar amb el guardó, el qual, es va dirigir, amb paraules d’agraïment a la comissió organitzadora, al jurat i on va donar les gràcies a tots els que han format part de la Federació a través de la seua història així com als quals li han donat suport durant aquests anys de presidència en la Federació, ja que com bé va dir ” Un bon President és aquell que darrere té una bona directiva i bons delegats”.

L’últim a parlar va ser el president de la comissió que li va a dedicar unes paraules a Goyo. Es va acabar la nit, amb un brindis per les Falles de Paterna i les Falles 2020.