Arriba la recta final per a la fonteta

0
252

Les candidates van gaudir d’una jornada en el centre d’oci i turisme rural de Calvestra

El camí que porta a les falleres preseleccionades a la Fonteta s’ha omplert aquest cap de setmana d’aventura i diversió. Tant les candidates més xicotetes, el dissabte, com les joves, el diumenge, van gaudir d’una jornada diferent en Calvestra, un centre d’oci i turisme rural en plena naturalesa.

D’aquesta manera, el jurat va poder conèixer millor a les xiques i conviure amb elles en un ambient distès. Tirolina, rocòdrom, pont penjant, tobogans i altres activitats que van fer passar a totes una jornada per a recordar.

A més, el divendres a la vesprada, les 73 aspirants a Fallera Major Infantil de València van passejar vestides de valencianes pels llocs més emblemàtics del centre de la ciutat com la plaça de l’Ajuntament o la de la Verge. Allí els esperava la premsa així com un gran nombre de visitants que no van dubtar a retratar-los i portar-se un record d’aqueixa estampa tan bonica.

Dins de l’agenda d’aquest cap de setmana, les més xicotetes també han fet parada en l’emblemàtic edifici Vés-los i Vents. Per la seua banda, les 73 aspirants a Fallera Major 2019 visitaran aquesta vesprada la Casa Ronald Mc Donald de València per a conèixer de primera mà el projecte d’aquesta fundació que proporciona una llar a pacients en tractament.

Fotografies: Armando Salvador i Josep V. Zaragoza.