María del Mar Gimeno i Andrea Escribà viuen il·lusionades el seu acte de nominació

0
295

Dissabte passat, 17 de juny, la Casa Municipal de la Cultura de Port de Sagunt va acollir l’acte de nominació de què, a partir del mes de setembre, es convertiran en les noves Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, María del Mar Gimeno López i Andrea Escriba Fernández. Este esdeveniment és el primer acte oficial a què acudixen les noves representants de la festa josefina després de la seua elecció, que va tindre lloc el 27 de maig.

Este acte va estar presidit per les actuals Falleres Majors, Raquel Martín Genovés i Ana Isabel Daurat Capsí, els que van ser les encarregades d’entregar els quadros commemoratius als que seran les seues successores. A més de representants de les comissions falleres de la comarca, van estar presents en el mateix els alcaldes de Sagunt, Faura i Gilet, Francesc Fernández, Toni Gaspar i Salva Costa, respectivament, així com l’edila de Cultura Popular del consistori saguntí, Remei Torrent, i altres regidors de la corporació municipal.

Cal recordar que Andrea Escriba Fernández té nou anys, estudia en el col·legi Mestre Tarrazona de Port de Sagunt i pertany a la falla Churruca-Hispanitat. Per la seua banda, María del Mar Gimeno López té 46 anys i, actualment, és empresària i pertany a la comissió Plaça del Sol de què és fundadora i el seu primer Faller Major l’any 1990.

Així mateix, durant este esdeveniment, també es van donar a conéixer les integrants de les Corts d’Honor de les noves Falleres Majors. La infantil estarà formada per les xiquetes Ainara Sanz Fernández de la falla Plaça Mare Nostrum, Sara Gimeno Sánchez dels Vents, Clara Rodríguez Martínez de Plaça del Sol, Paula Acosta González de Plaça Ibèrica, Marta Éstal Martínez de la Marina i Marta Rodríguez Fernández de Teodoro Llorente mentres que l’adulta està integrada per Laura Berna Martín i Ana García López, de Plaça del Sol, Magui Herrera Lafont de Vila de Faura, Marisol Vivó Zafra de Sant Francesc i Laura Maria Pastor González i Isabel Torres del Camp, ambdós de La Victòria.