Més de 15000 persones van disfrutar d’Una Festa per a Tots

0
650

Els visitants d’Una Festa per a Tots destaquen amb satisfacció la presència massiva de maquetes enfront del format digital

La XVII edició de “Una Festa per a Tots” es va tancar amb un número destacat d’assistents, molt semblant al d’edicions anteriors, superant les 15.000 persones. Un nombrós públic que va poder comprovar l’esforç dels artistes fallers per presentar en esta edició les sempre atractives maquetes en detriment dels projectes digitals que s’anaven sumant en els últims anys.

Este conegut per a molts com “El mig any faller” quedarà en el record de les Falleres Majors de València de 2017 i les seues Corts d’Honor com el seu primer acte oficial. Les nostres màximes representants van acudir a “Una festa per a Tots” junt amb el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, que també va estar present en la cremà de la falla que dimecres passat 12 d’octubre a la vesprada van plantar al tombe els presidents de les nou falles federades. L’obra de Juanjo García ha conquistat als que van ser a contemplar-la.

La completa programació paral·lela que s’ha oferit en esta nova convocatòria ha resultat un complet èxit i ha destacat per la varietat d’estils musicals, passant des del cor AAACEMA, la xaranga “Los Home de hueso” vinguts des de Paiporta amb el seu concert de temes populars, passant per un va triar de violins per a concloure amb un grup de jazz. Els xiquets també es van divertir amb l’actuació de Wilbur i del Mag Peter.

Finalment, en el matí del diumenge dia 16, Orxata Mercader va repartir per gentilesa de la Federació de Falles d’Especial, 150 litres d’orxata i uns 400 fartons. Les cues donaven la volta a la carpa, però cap visitant es va quedar sense la seua degustació.

Edició rere edició “Una Festa per a Tots” es manté com un gran referent en el calendari festiu faller i per això el president de la Federació de Falles d’Especial, Rafael Ferraro, ha destacat: “Me sent molt satisfet per la resposta del públic que ens motiva cada any per a continuar fent este enorme esforç que significa plantar en especial i organitzar esta gran festa fallera en el mes d’octubre”.

Acció esta que és possible gràcies a diverses entitats públiques i privades a què el president de la Federació s’ha mostrat agraït: “Para nosaltres l’aportació de l’Ajuntament de València, de Turisme, de la Generalitat i d’empreses privades com Atrium, Mahou, Nou Centre i Coca- Cua resulta vital. Així com la col·laboració dels mitjans de comunicació que enguany ens van recolzar en la difusió de tots els actes o inclús com en el cas “De l’altra opinión” que van moderar la taula redona d’artistas”.