Nous representants per a la Falla Dr. J.J. Dómine – Port

0
433

Sandra, Carla, Alejandro i Javi seran els que regnen en les Falles 2018.

Divendres passat es van presentar oficialment als que seran els representants per a l’exercici 2017 – 2018. Enguany Sandra Lucas del Roser serà Fallera Major, la xiqueta Carla Llorens Ortiz Fallera Major Infantil, i el xiquet Alejandro Arnal Ortiz President Infantil d’esta comissió del Grau.

Els tres, junt amb Javier Blasco Campuzano, el president de la comissió, van estar molt emocionats en el seu nomenament, rodejats, per descomptat, pels seus amics i familiars que no van voler perdre’s este moment.

Destacar que Alejandro i Carla són cosins per part de mare, i vénen d’una família molt arrelada a la comissió (la mare de Carla, María José, va ser Fallera Major en el 2014 d’esta comissió). Al seu torn, Sandra canvia la Secretaria de la falla per ser la representant oficial d’enguany, acompanyada, en esta ocasió, per la seua parella, president de la comissió. Este fet fa que enguany es convertisca en més que emocionant per a tots els membres de la Falla del Port com afectuosament li criden molts.

Tota la comissió espera que els quatre tinguen un any inoblidable i els brinden el seu suport incondicional per a tot el que necessiten.