Recomanacions davant del temporal

0
605

Recomanacions de l’Ajuntament de València davant el risc de temporal de pluges i vent:

1- Es recomana no avançar la tradicional Plantà de monuments fallers i reservar-la en la mesura dels possibles a la nit del 15 de març.

2- Caldrà fixar un perímetre de seguretat suficient al voltant de les falles per tal d’evitar que l’estructura puga causar cap dany material o personal en cas de caiguda.

3- Si les comissions falleres hagueren de cancel·lar qualsevol activitat en la via pública, es recorda la conveniència de fer-ho amb suficient antelació.

4- Es recomana que les comissions demanen si cal una revisió de la fixació de les seues carpes a les empreses contractades en el muntatge, així com la prevenció en el desmuntatge de ‘haimes’.

5- Es recorda parar especial atenció a la seguretat de les parades ambulants que estos dies hi ha disseminades per la ciutat així com, en general, a tots aquells elements de les terrasses de bars susceptibles de patir els efectes del vent.

6- Cal recordar els telèfons 092 i també el 112 com les vies per a canalitzar qualsevol avís d’incident que es vulga fer per part de la ciutadania.