Ribó sobre les pròximes Falles: “La voluntat és tirar avant amb totes les restriccions necessàries”

0
44
Font: Distrito Fallas

L’alcalde de València, Joan Ribó, comenta que “la voluntat del consistori, si és possible, és dur a terme els actes que puguen tenir lloc amb totes les restriccions que siguen necessàries”.

A més, l’alcalde de la ciutat explica: “tot allò que puguem fer, respectant escrupolosament les normes, crec que ho hem de fer”. No obstant això, ha indicat que aquesta és una qüestió que “depèn de l’evolució” de la pandèmia.

Al primer edil també li han preguntat si el nou estat d’alarma fa impossibles les Falles, al que ha respost:”Jo crec que no, però en aquests moments veurem” i continuava: ”Les Falles estan a quatre mesos i mig de distància. Crec que és una pregunta que en aquests moments no podem contestar encara, depèn de l’evolució”, ha agregat.

A continuació, Joan Ribó ha defensat la possibilitat de realitzar els actes fallers que es puguen fer atenent les normes establides per a evitar contagis de covid-19. Així, ha exposat: “Tot allò que puguem fer respectant escrupolosament les normes, crec que ho hem de fer. No ens podem quedar asseguts esperant que passe tot”.

Finalment, l’alcalde de València reitera que “la voluntat, si és possible, és tirar avant –la festa fallera– amb totes les restriccions que siguen necessàries” i, conclou, comentant que “caldrà veure com evoluciona la crisi sanitària”.