Sant Vicent-Empar Iturbi completa el seu quadro d’honor 2018

0
677

El passat cap de setmana va tindre lloc el nomenament de què seran els màxims representants de la Falla Sant Vicent-Empar Iturbi per a les Falles 2018.

En Junta General es van donar a conéixer els noms de les Falleres Majors i President Infantil que representaran a la comissió durant este exercici faller.

La xiqueta Blanca Sánchez Rodrigo serà la Fallera Major Infantil que estarà acompanyada en este son per Carlos José Cañas Hernández com a President Infantil. Ambdós es van mostrar il·lusionats i nerviosos durant el seu nomenament i van dedicar unes paraules d’agraïment a la seua comissió infantil.

Nancy Hernández Vilanova serà la Fallera Major i estarà acompanyada del President Carlos Guillot Vázquez. Nancy va agrair l’acollida i l’afecte rebut per la seua comissió, esperant passar un meravellós any tots junts.

Per la seua banda, María Barberá i Pilar Luján, Falleres Majors 2017, es van despedir amb unes emotives paraules d’agraïment a tota la comissió i desitjant el millor als nous representants en enguany.

Amb el quadro d’honor al complet arranquen les Falles 2018.

Enhorabona!