The Westin celebra la designació de les Falles per la UNESCO

0
276

L’hotel The Westin València va celebrar el passat 2 de març un homenatge a les Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat, concedit per la UNESCO

L’esdeveniment va estar presidit per la Fallera Major de València, Raquel Alario, la Tinent Alcalde, Sandra Gómez López i la Directora General de l’Hotel, Rocío Cibrán.

La designació de la UNESCO de les Falles de València com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat ha portat a l’Hotel The Westin València a dedicar un homenatge a aquest esdeveniment, amb la celebració dijous passat 2 de març d’un acte de reconeixement a aquesta singular “festa” que dóna nom i situa en el mapa mundial a un ciutat, una Comunitat, reconeguda internacionalment. A l’acte van assistir nombroses personalitats del món de les Falles, entre les quals cal destacar a José Ramón Espuig, President del Gremi d’Artistes Fallers, al Sr. Fran Tochena, Maestro Mayor del Gremi de Sastres i Modistes, al Sr. Enric Esteve, President de Lo Rat Penat, i a Jesús Hernández Malnoms, President de la Interagrupació de Falles. Les autoritats locals i autonòmiques també van estar ben representades amb la presència de Sandra Gómez, Tinent Alcalde de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, Regidor Delegat de Cultura Festiva i President de la Junta Central Fallera, Amparo Picó, Regidora de l’Àrea Social i Cultura i Antonio Bernabé, Director de Turisme València.

L’hotel compta amb la falla creada per l’Agència Valenciana de Turisme per a commemorar el nomenament de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, la qual es pot visitar fins al pròxim 11 de Març en la mateixa recepció de l’hotel valencià.

The Westin València ha realitzat una gran labor promocional de les Falles i de València com a destinació turística a través d’hotels de la seua cadena a nivell internacional. Així doncs hotels a Dubai, Barein, Paris, Atenes o Suïssa, entre uns altres, han compartit en les seues xarxes socials el seu suport a aquesta festa i ha difós informació de la mateixa als seus hostes.

La Fallera Major de València, Raquel Alario, va agrair aquesta labor promocional a la Directora General de The Westin València i a tot l’equip, afirmant que tota promoció turística que es faça de València i de les Falles és molt bé rebuda per tota la ciutat i va aprofitar per a convidar a tots els hostes de l’hotel a unir-se a la Festa i gaudir de la mateixa amb tots els Valencians.

L’acte va ser finalitzat amb un Vi d’Honor oferit per l’hotel en el seu Jardí Interior. La designació de les Falles com a “Patrimoni Immaterial de la Humanitat” atorgat per la UNESCO, rep d’aquesta forma la sensibilitat de la cadena hotelera que rendeix el seu especial homenatge a la gran festa valenciana.