Els concursos #SócdeTorrent i #Torrentenfestes fan públics els noms dels guanyadors

0
647

El cantant Daniel Diges va anunciar en un vídeo el nom dels guanyadors del concurs #SócdeTorrent

L’EMAT va a acollir ahir l’entrega de premis dels concursos d’Instagram #TorrentenFestes i #SócdeTorrent. Un bon grapat de torrentins i torrentines es van apropar a l’edifici Metro per a descobrir les obres guanyadores d’estos concursos.

El concurs de #SócdeTorrent, ha difós el nom de Torrent arreu del món. La iniciativa sorgida des de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià pretén reforçar el nom correcte de la població, que és en valencià, popularitzant-lo mitjançant una campanya de vídeos, falques publicitàries, ventalls, punts de llibres, motxilles i molt bon humor, per a projectar la campanya més enllà del terme municipal de Torrent i fer-hi partícips tots els torrentins i torrentines durant les seues vacances i tots aquells que per diferents raons es troben a l’estranger.

El regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa, va voler remarcar el fenomen viral en què s’havia convertit la campanya amb més de 29.000 visualitzacions del vídeo promocional i que arribà a més de 60.000 usuaris i amb la participació de centenars de persones al concurs d’Instagram. Sense oblidar el suport per part dels cantants Falete o Daniel Diges, l’humorista Luis Piedrahita o l’actor Santiago Segura. Bona mostra d’això va ser el vídeo amb el qual Daniel Diges va anunciar els guanyadors del concurs a l’acte d’ahir.

Els guanyadors del concurs #torrentenfestes van ser laura_a.m en primer lloc, losjoses en segon i coral_v_l com a tercer premi. Els guanyadors del segon i tercer premi s’emportaren una càmera de fotos i un smartphone respectivament i el primer premi queda a l’espera de ser recollit pel guanyador. Els encarregats d’atorgar els premis van ser Manolo Fayos, membre de la FMCT i Emilio Chuliá i Julián León, membres del jurat.

En el cas del concurs #sócdetorrent, van atorgar els premis Vanessa Maroto campiona d’Espanya de Balls Estàndard, Deu Balls i Balls Llatins i membre de la Selecció Espanyola, esta esportista d’elit ha dut el punter de la campanya i el nom de la ciutat arreu del món. També entregaren els regals als guanyadors la fallera major de Torrent, Carmen Sirvent i la bloggera Alma Andreu, coneguda com La Forte.

Els afortunats van ser: rapuvi en primer lloc, mariola_garrido en segon lloc i trinisilla en tercera posició. Com a premi s’emportaren una tauleta digital, una càmera de fotos i un smartphone respectivament.

La regidora d’Educació i Dinamització Lingüística va estar al costat dels premiats durant l’entrega i va destacar que “es tracta d’una campanya que continua i no acaba amb el concurs d’Instagram, ja que podem seguir duent el nom de la ciutat arreu del món i el punter amb el lema “Sóc de Torrent, en qualsevol idioma”, és una bona manera de fer conéixer el nom correcte de la ciutat mitjançant fotografies per les xarxes socials i així donar-ne més difusió”. També va agrair a tots els participants la seua col·laboració així com a les diferents persones del món de l’espectacle que s’hi han implicat.

Les millors fotografies seleccionades dels dos concursos es podran veure en el vestíbul del CIJ, a l’edifici Metro ja que s’ha fet una exposició en forma de panells amb les fotos guanyadores i les seleccionades que es podrà visitar fins al dia 2 de desembre.