La falla San Ignacio de Loyola aconsegueix el primer Trofeu Fallera Major Tenis JCF

0
404

La Fallera Major de València, Marina Civera, ha acudit a la final contra Peu de la Creu

Les falles i l’esport siempre han estat molt units durant els últims anys i, per això, Junta Central Fallera ha organitzat durant els mesos de novembre i desembre el primer Torfeu Fallera Major Tenis amb l’objectiu d’incentivar una disciplina que cada vegada té més valor.

La competició es va iniciar amb una fase de grups en la que van participar 16 jugadors de 14 comissions, entre les quals es trobaven San Ignacio de Loyola, Peu de la Creu, Pintor Salvador Abril Pedro III El Grande, Corretgeria Bany dels Pavesos, San Vicente Periodista Azzati, Luis Lamarca Velázquez, Luis Oliag Mariola Granada, Archiduque Carlos Músico Gomis, Cuba Literato Azorín, Azcárraga Fernando el Católico, Archiduque Carlos Chiva, Matías Perelló Luis Santángel i Pintor Maella-avenida de Francia-Menorca.

Onze d’estos catorze equips es van classificar per al tornei que s’ha disputat de l’11 al 13 de gener en les diferents instal·lacions de la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana, ja fóra en Monteolivete o en Doctor Lluch. No obstant, les comissions també podien escollir recintes alternatius.

El dissabte 12 de gener es van disputar les semifinals i el diumenge 13 es va viure la final entre les falles San Ignacio de Loyola i Peu de la Creu, que van obtindre el primer i el segon lloc respectivament. La Fallera Major de València, Marina Civera, no va voler faltar a este esdeveniment i va poder realitzar alguns trets en els instants previs a la celebració.

Malgrat ser un acte novedós, va tenir una gran acollida per part del públic que espera una segona edició. Des de Junta Central Fallera s’agraeix la col·laboració i ajuda per part de la Federació de Tenis, que ha estat implicada des del primer moment.

Fotografia: Armando Romero