Els artistes Santaeulalia i Ureña plantaran en plaça del Doctor Collado les falles 2020

0
189

– Santaeulalia repeteix en la secció 1B, mentre Ureña substitueix a Ricard Balanzá en seccióm cinquena
– La falla Doctor Collado agraeix el llegat de Balanzá després de 5 anys plantant la seua falla infantil.
La comissió de la falla Plaça Doctor Collado té el plaer d’anunciar els artistes que plantaran en la nostra cèntrica plaça.
De cara a l’any 2020 en la falla gran confiem per segon any en Santaeulalia Tematització SL, amb la idea de mantenir-nos per tercer any en 1ªB i consolidar-nos d’aquesta forma en aquesta categoria.
Per a la falla infantil, apostem per Xavier Ureña, artista de Xàtiva que destaca per falles que cuiden els detalls i que tenen guions molt didàctics per a la comissió infantil. Per tot això, considerem que serà un artista que encaixarà en la nostra comissió. La secció en la qual participarem serà la Cinquena que també és l’habitual en els últims anys.
Els projectes els donarem a conèixer mitjançant una presentació d’esbossos el mes d’octubre dins de la nostra setmana cultural.
Així mateix, comuniquem que Ricard Balanzá deixa la nostra plaça en el que estem segurs que serà un fins ara, doncs la petjada que deixa és inesborrable per a la nostra comissió.
Si haguérem de descriure en una paraula el seu treball seria PERFECCIONISME, perquè la qualitat de la seua escultura, acabats i pintura són les característiques que han marcat la seua trajectòria en la nostra plaça amb independència del pressupost i de la secció en la qual estiguérem.
Li desitgem molta sort i èxit en els seus projectes.