La Fundació Xicotet Desig s’uneix a dos comissions per a seguir complint desitjos

0
236

Totes les persones que visiten estes falles podran explicar el seu desig i ajudar al fet que els somnis d’altres xiquets es complisquen.

La Fundació Xicotet Desig participa en les Falles 2017 d’una manera molt especial, gràcies a la solidaritat i col·laboració de les falles “Una font al Carrer Bergón” (Turia, 67) i “Una font per a desitjar a la Plaça del Pilar”. Ambdues agrupacions se sumen a la labor de la Fundació amb un projecte gràcies al com tots els seus visitants podran formular els seus desitjos i, al mateix temps, col·laborar perquè es complisquen els desitjos de xiquets amb malalties cròniques o de mal pronòstic. “Cadascuna de les persones que s’acosten, podran escriure en el Quadern dels Desitjos de la Fundació i permetre’ns així conèixer els seus somnis”, explica Marta Miró, coordinadora de Xicotet Desig a la Comunitat Valenciana. Miró afig que “A més, podran realitzar la seua aportació i tots el recaptat es destinarà a complir els desitjos d’aquests xiquets”.

Una vegada concloses les falles, es realitzarà una recopilació anònima d’aquests desitjos, molts dels quals es publicaran en un àlbum virtual en el qual compartirem la il·lusió de les persones que han volgut col·laborar amb la Fundació. “L’objectiu d’aquesta col·laboració és compartir l’emoció dels desitjos, des de la invitació a somiar que es realitza en aquestes falles a través d’un treball artístic meravellós i unir-ho amb la possibilitat d’ajudar als altres a seguir somiant”, recalca Marta Miró.

La col·laboració podrà realitzar-se des del 15 i fins al 19 de març de 2017. A més, el dia de la Plantà (15 de març a les 12 hores) comptaran amb uns xicotets padrins excepcionals que volen recolzar la nostra labor: Manuel (Guanyador de MasterChef Junior 2), Maria Querol (Ex Aspirant MCJ 3), Nuria Falque (ExCandidata MCJ 4), Les Bessones Loreto i Virgínia (Ex aspirants MCJ 4), José Enrique (Ex Aspirant MCJ 4) i Toni Gómez, Actor Infantil (Zape).

D’aquesta manera, la Fundació Xicotet Desig se suma també a les Falles 2017, en un any molt especial. Aquesta és la seua primera edició des que foren declarades Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Est titule reconeix la importància d’aquesta tradició que ha traspassat la Comunitat Valenciana, convertint-se en un símbol d’identitat cultural la preservació de la qual és ja un dels objectius de la UNESCO.

La Fundació Xicotet Desig treballa des de fa més de 16 anys per a fer realitat els desitjos de xiquets amb malalties cròniques o de mal pronòstic amb la finalitat de recolzar-los anímicament i fer més suportable la seua malaltia. Està demostrat científicament que el compliment d’un desig genera en el xiquet emociones positives que tenen un efecte enorme en el seu benestar.