Mestre Gozalbo va batejar el seu projecte per a la falla gran 2017

0
655

Ahir va ser presentat l’esbós de la falla gran 2017 de la comissió Mestre Gozalbo en un acte molt especial que va consistir en un bateig valencià en tota regla.

Nombroses personalitats polítiques, encapçalades per Pere Fuset, president de JCF i regidor de Cultura Festiva van acudir al bateig de MG44. També van acudir representants de federacions i associacions del món faller, falles veïnes i amigues de la secció 1ª A i un llarg nombre de fallers, veïns i amics de la comissió.

L’acte va estar presidit pel seu President Miguel Prim i la Fallera Major Paloma Poyatos així com els representants infantils Sandra i Carlos. I com no podia ser d’una altra forma, també es va rendir homenatge a l’artista Manolo Algarra i a tot el seu equip. Manolo plantarà la seua falla número 4 en #MG44, tot un honor per a esta comissió. “Qui no te padrí no és bateja” és el lema de la falla que, utilitzant una frase molt valenciana, critica l’enchufismo i l’apadrinament en la societat espanyola. Este fenomen afecta per tant a la societat valenciana i al final dóna a entendre que és molt difícil entrar en qualsevol treball o lloc si no tens a algú que et d’una espenta o directament et recomane. El que sí que és cert és que este tipus de pràctiques genera situacions molt rocambolesques que veurem el pròxim mes de març en la falla.

Després de l’acte es va servir un autèntic convit valencià de bateig tot això organitzat per la Vicepresidència d’actes oficials i tot el seu equip.