Fallers pel Mon ja té destí

0
259

L’exercici comença en Fallers pel Mon amb el nomenament dels màxims representants 2017 i desvelant el destí que acollirà la celebració de les Falles fora de València.

La vesprada del dissabte 29 d’octubre Carcaixent es guarnia per a despedir els representants de l’Associació Cultural Fallers pel Món 2016 i donar-li la benvinguda als afortunats que seran l’estendard de l’Associació durant el present exercici.

Lucía Moreno i Alejandro Acosta són els xicotets representants que agafen el relleu en esta edició; mentres que, Paula López, acompanyada per José Enrique Amors, són els representants adults.

Un acte molt emotiu en el que no va faltar l’espectacle per a mantindre viva la flama fallera.

Així mateix es va desvelar el destí de les Falles 2017 i es va donar a conéixer l’esbós de la falla que es plantarà i sobre el qual giraran una infinitat d’esdeveniments fallers en terres foranes.

Del 22 al 24 d’abril les Falles es viuen a Saragossa

L’artista Alex Oliver donarà vida al projecte 2017 que es plantarà i cremarà a Saragossa del 22 al 24 d’abril.

Les Falles ressorgiran de les seues cendres per a donar-se a conéixer fora de les nostres fronteres i durant la celebració els veïns de Saragossa coneixeran de prop que és una falla, com es viu una plantà, la riquesa de la indumentària valenciana, el fervor d’una ofrena de flors i la il·lusió que es viu en la cremà al pensar que el cicle acaba i ha de continuar.

Els màxims representants 2017 es van mostrar molt contents i il·lusionats a l’anar coneixent els detalls d’esta nova edició.

Reserva els dies en l’agenda i viu les Falles a Saragossa!